Warning: file_get_contents(https://krasto.info/orai-w/dabar/sportas.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/krasto/domains/krasto.info/public_html/wp-content/themes/pz/header.php on line 192
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė

Plungės „Olimpo“ sunkiai iškovota pergalė

krepsinisSausio 22 dieną Žemaitijos suvenyro sporto salėje per įvykusias Regionų krepšinio lygos B diviziono varžybas krepšinio aikštėje susitiko Plungės „Olimpas“ ir Šiaulių „Policija“ komandos.

Plungės komanda žaidė vis dar be pagrindinių žaidėjų: Mindaugo Stropaus ir Deivido Rasio, kurie patyrė rimtas traumas.

Pirmajame kėlinyje plungiškiai tik vienu tašku aplenkė savo priešininkus, 19:18. Antrasis kėlinys Plungės krepšininkams buvo kiek sėkmingesnis. Jie Šiaulių „Policijos“ komandą aplenkė net 10 taškų, rezultatu 27:17. Trečiajame kėlinyje Šiaulių krepšininkai bandė žaisti iki galo ir neleisti plungiškiams taip lengvai laimėti, ir jiems tai puikiai pavyko. Rezultatą jie sumažino 8 taškais, 14:22. Ketvirtasis kėlinys prasidėjo labai įtemptai, nes Šiaulių komanda Plungės krepšininkus buvo gerokai pasivijusi ir komandas teskyrė 3 taškai. Beliko tik klausimas kas laimės šias varžybas. Tačiau didelis žiūrovų palaikymas Plungės „Olimpo“ komanda išvedė į priekį. Visgi 2 taškais Plungės „Olimpas“ palaužė Šiaulių krepšininkus, rezultatu 75:73.

Geriausiai Plungės „Olimpo“ komandoje žaidė Modestas Jurkaitis, kuris komandai pelnė 26 taškus, atkovojo 7 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus ir surinko net 32 naudingumo balus. Mindaugas Tamušauskas įmetė 22 taškus ir atkovojo 9 kamuolius. Karolis Mockus įmetė 4 taškus ir atkovojo net 14 kamuolių.

Priešininkų Šiaulių „Policijos“ komandoje geriausiai pasižymėjo Deividas Juozaitis. Jis įmetė 21 tašką, atkovojo 7 kamuolius. Pagal rezultatyvumą Deividui Juozaičiui nė kiek savo žaidimu nenusileido Paulius Tamoliūnas, kuris pelnė 15 taškų ir atkovojo 4 kamuolius. Nepalaužiamas žaidime buvo ir Simas Deveikis. Jis įmetė 13 taškų ir atkovojo 3 kamuolius.

Sausio 29 dieną jau šį penktadienį 18 val. Šilalėje Simono Gaudešiaus gimnazijos krepšinio aikštėje susitiks Šilalės „Lūšis“ ir Plungės „Olimpas“.

Informacija sporto klubo „Plungės olimpiečiai“