Warning: file_get_contents(https://krasto.info/orai-w/dabar/sportas.txt): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.1 404 Not Found in /home/krasto/domains/krasto.info/public_html/wp-content/themes/pz/header.php on line 192
Šios dienos vardadieniai:
Dienos patarlė

Telšių futbolo klubo „Džiugas” vaikai aktyviai dalyvauja turnyruose

dziugas-telsiai-futbolasVasario 14 d. Mažeikiuose vykusiame 2006 metais gimusių mažojo futbolo turnyre „Mes už Lietuva” sėkmingai kovojo net dvi mūsų klubo vaikų komandos. 8 komandų turnyre, kuriame kiekvienai komandai viso teko sužaisti 5 rungtynes, mūsų FC „Džiugas”-2 komanda kovoje dėl 3 vietos įveikė Panevėžio FA komandą, o įnirtingame vykusiame finale pirmąjai „Džiugo” komandai teko pripažint Šiaulių FA-1 pranašumą. Pagrindinį šių komandų trenerį M.Šlutą šiame turnyre pavadavo ir į pergalės vėdė A.Lipskis. Dėkojame kaimynams iš Mažeikių už šaunų turnyrą.

Jau po keleto dienų vasario 16 d. mūsų jaunimėlis dalyvavo „Nepriklausomybės taurės” turnyre Tauragėje.

Džiugiečiai demonstravo puikų charakterį ir aktyviai kovėsi visose varžybose. Turnyras kaip jau tampa įprasta mažiausiųjų tarpe ir populiaru vakaruose, buvo orientuotas ne į rezultatą, o į puikią patirtį bei smagius išgyvenimus futbolo aikštėje, taip skatinant vaikus dar labiau norėti ir mylėti futbolą. Prizininkai nebuvo skelbti, visi tapo nugalėtojais ir buvo apdovanoti taurėmis bei medaliais.

Telšių futbolo klubo „Džiugas” informacija